Tue - Sun 08:30 - 17:30
Working Time
Order Booking

Punctual Delivery Time

99% Delivered On Time

High Technology

Environment Friendly

High Standard Product

99% QC Passed

Our Service

SPRAY PAINT PROTECTION FILM (SPPF)

  • SPPF formulated to protect wheels and accessories with a high gloss, smooth and invisible film. SPPF will protect your vehicle from rock chips, debris, chemicals, UV damage and other harsh elements found in daily driving environments.
See Detail

BODY REPAIR AND PAINT

  • Damage to the car body can occur over time and age of use. Several things can cause this damage, one of which is a small bump on the road which can cause scratches on the body of your car. In this condition, you need body repair and repainting.
See Detail

NANO CERAMIC COATING & DETAILING

  • A high-performance coating solution that can be applied to various surfaces including paint clear coat, plastic, rubber, and glass. Where durable barriers can keep vehicles beautiful and safe for years to come.
See Detail

WASH & WAX

  • A car should be washed once a week and ideally re-waxed after three to four washes. A wash once a week will keep your car from rusting and preserve its integrity. For a daily driver, waxing every couple of months is acceptable; more often if it isn't garaged.
See Detail

Our Gallery

We don't only provide services or sell products but we are also share
Knowledges all about Automotive.

Our Video

Automotive Knowledge

Change a radiator hose

Some cars today have approximately 947 hoses, and you'll never get to all of them if you're attempting a DIY repair on the side of the highway. A coolant hose, however -- the big hose that runs from your radiator -- is the one most likely to go, but it's also the easiest to change, usually.

Change a tire

The simple fact is that run-flat tires are making the very existence of spare tires more and more rare in today's world. That's no excuse to not know how to jack up your car and change a tire, like the guy in that awful "Handy Man" commercial.

Change your own oil

Is it absolutely a requirement that you change your car's oil yourself every single time? No, but when you go to a quick-lube place, you run the risk that they'll screw something up. Get a cheap pair of ramps and do it yourself, unless you've got one of those uptight parking-lot security guards staring you down the whole time.

Brand Story

ADF as one of the workshop and showroom in Indonesia is committed to provide the best services and solutions for customer with ADF quality services, complete equipment assisted by competent experts to customer, business partner and employees.

Customer Said

  • Pelayanan selalu yang terbaik diberikan kepada Customer. Saya sebagai customer sangat berterima kasih dengan pekerjaan yang memuaskan kepada mobil saya. Jaya terus ADF :)

    Sahrul Mustakim
    Sahrul Mustakim
    Customer
  • Selama mobil saya di detailing, saya sebagai orang awam tidak tau diapain aja haha.. tetapi Karyawan tetap memberikan arahan dan penjelasan yang detail mengenai apa saja yang sudah dilakukan ke mobil saya, dan dikasih masukan dan pengetahuan untuk merawat mobil saya. Terima Kasih ADF sukses terus.

    Alan Pradana
    Alan Pradana
    Customer
  • Terima Kasih ADF telah membantu memperbaiki mobil saya, pelayanan karyawan sangat ramah. Dan dijelaskan kepada customer cara merawat mobil, produk yang dipakai juga yang terbaik. Sukses terus ya..

    Alfa Aulia Rachman
    Alfa Aulia Rachman
    Customer
  • Tidak kecewa mobil saya di detailing disini, Terima Kasih ADF semoga amanah terus dan lebih baik lagi ke depannya :)

    Annisa Aprillia
    Annisa Aprillia
    Customer
  • Udah dua kali ke ADF Automotive buat dua Vespa yang berbeda. Next mau coating mobil disini, dikasih bonus dan diskon sama bosnya. Good Move Scuto see u again!

    Muhammad Fauzi
    Muhammad Fauzi
    Customer
  • ADF Automotivememang TOP BGT,..Cepat, Detail, Ramah, Cat Mobil seperti BARU Memuaskan lah...Fully Recommended lah...

    Hendra Sapurta
    Hendra Sapurta
    Customer
  • Pelayanan sangat baik. Mulai dari karyawan yang cekatan dan sabar. Serta bos nya yang ramah dan mau sharing pengalaman. Hasilnya sangat memuaskan. Semoga sukses slalu ADF Automotive

    Krisgita Pramesti
    Krisgita Pramesti
    Customer
  • Pekerjaan rapi, service nya excellent, mobil kusem langsung kinclong keluar dari sini. very recommended!! 👍🏼

    Rudi Hutabarat
    Rudi Hutabarat
    Customer
  • Jadi kinclong vespa saya, good job ADF Automotive ✨👌

    Riyan Purba
    Riyan Purba
    Customer
  • Tempat waktu, pegawai ramah dan menerangkan product nya dengan jelas.

    Iha Pariha
    Iha Pariha
    Customer
  • Mewah, kerenn, bersih, nyaman, and pekerjaanya sangat baik dan detail. Karyawannya juga ramah, baik and ganteng". Puasss dah sama pelayanan ya. Hasilnya juga gak kalah sama yg lainya. Yukk yg blm pernah perawatan mobil/Motor yg ingin kembali mnjadi mewah seperti baru Lngsung saja ke sini di jamin PUAS.

    Cahyo Susilo
    Cahyo Susilo
    Customer
  • Mau detailing, coating sampe benerin masalah body mobil juga bisa.. Servicenya oke hasilnya mantab, pelayanannya ramah, kalo soal harga sama aja kaya tempat lain, jika anda beruntung bisa dpt disount. Tp yg terpenting ownernya gak pelit ilmu, diajarin kita cara merawat mobil

    Fiddy Angriawan
    Fiddy Angriawan
    Customer
  • Tempat yang tepat utk merawat body mobil anda Detailing dengan material kelas international dan tenaga yang handal bersertifikat

    Jatmiko
    Jatmiko
    Customer
  • Tempat terbaik di Jakarta Timur untuk melakukan perawatan mobil kesayangan. didukung oleh tenaga kerja ahli dan peralatan yang sangat bagus serta menggunakan produk perawatan terbaik. Yang pasti, puas kalau lakukan perawatan disini. Recommended banget.

    Lisna Devi Yuliana
    Lisna Devi Yuliana
    Customer